.

Facebook Şekilli Yazı Yazma Uygulaması

0 yorum

Gün geçmiyor ki Facebook ile ilgili bir yenilik, bir ipucu ve uygulamalar çıkmasın.. Bu yazımızda birçok kullanıcının merak ettiği "Facebook şekilli yazı nasıl yazılır" sorusunun cevabını verecek uygulamayı sizlere sunuyoruz. Bu Facebook şekilli yazı yazma uygulaması sayesinde artık sosyal medyada fark yaratabilirsiniz.

Birçok kişinin bilmediği bu sebeple de ilk gördüğünde hayretle karşıladığı şekilli yazılar aşağıdaki uygulama ile kolaylıkla yapılabiliyor. Uygulamanın geliştiricisi olan "intifada1453" sitesine teşekkür ediyor ve şekilli yazı yazma programının nasıl kullanıldığına geçiyoruz..

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki programda dönüştüreceğiniz şekilli yazıları sadece Facebook sohbetbölümünde kullanabilirsiniz. Durum güncellemesi yaparken şekilli yazıları kullanamıyorsunuz. Gelelim uygulamanın kullanım kılavuzuna.. Aşağıda belirtildiği üzere "Mesaj Yaz" yazısının altındaki kutucuğa şekilli yapmak istediğiniz yazıyı yazıyorsunuz. Daha sonra "Yazı Stili" kısmından yazının nasıl bir şekle dönüştürüleceğini seçiyorsunuz. Ardından aşağıda size verilen uzun kodları sohbet bölümüne yapıştırıyorsunuz. Ve yazınız şekilli oldu!

Facebook Şekilli Yazılar Yazma

Share this article :