.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu 2013

0 yorum

Türk televizyon tarihinin en uzun süren ve en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yarışmacılara bilgileriyle para kazanma imkanı sunuyor. Uzun süre boyunca "Kim 500 Milyar İster" ismiyle yayın hayatına devam eden yarışma bir süre ara vermişti. Verilen bu aranın ardından Kim Milyoner Olmak İster adıyla ATV ekranlarında yeniden başladı. En çok izlenen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı olmak çokta kolay değil..

Kenan Işık'ın sunumu ile ekranlara gelen yarışma sunucunun da adıyla artık özdeşleşti. Kenan Işık ve Kim Milyoner Olmak İster bir bütün oldular. Özellikle Kenan Işık'ın yarışmacıların cevabını verdikten sonraki "Emin misin? ve Son kararınız mı?" soruları artık bir kült haline gelmiş durumda. Kenan Işık karşısında yarışmacı olmak için Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu doldurmanız gerekmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız sizin şansınızı artıracaktır. İnternet sitesinden dolduracağınız başvuru formu sonrasında programın sorumluları başvurunuzu inceleyerek kabul görmesi durumunda sizinle iletişime geçeceklerdir. "Benden önce çok kişi başvurmuştur, bana sıra gelmez." şeklindeki düşüncelerinizi kafanızdan atın. Ne zaman kime sıra geleceği hiç belli olmaz! Bu sebeple aşağıdaki linkte vereceğimiz başvuru formunu düzgün şekilde doldurup sizde şansınızı deneyin.

Yarışmada hedef 12. soruya gelerek büyük ödül olan 1 Milyon Türk Lirasını kazanmak. Şuanda ülkemizde yayınlanan programda henüz bu büyük ödülü alan kimse olmamıştır. Bu sebeple ilk kazanacak kişi efsane olarak adını televizyon tarihine yazdıracak ve 1 Milyon gibi büyük bir para ödülünün sahibi olacak. Yarışmada joker haklarınız ve baraj soruları bulunmaktadır. Bu barajları geçtikten sonra baraj ödülü garanti olarak cebinizde olacaktır.

Kim Milyoner Olmak İster, Kenan Işık'ın sunumuyla Atv ekranlarında!
Share this article :