.

2013 Milli Piyango Amorti Sonuçları

0 yorum

31 Ocak 2012 günü Ankara Beşevler'de Milli Eğitim Bakanlığı Şura Toplantısında gerçekleştirilecek olan 2013 Milli Piyango sonuçları milyonlarca kişi tarafından heyecan ile beklenmektedir.

Büyük ikramiyenin heyecanı ile hayal kuran birçok kişi ayrıca bu hayalin gerçekleşme ihtimalinin de düşük olduğunu biliyor. Bu sebeple ufakta olsa bilete verilen paranın geri kazanılması adına amorti çıkmasını bekleyenlerde çoğunlukta.. Tabii ki seri bilet alanlar için 2 bilete amorti çıkacağı için zararlarının bir kısmını karşılayacaklar fakat birkaç adet ya da son numarası aynı olan birden fazla bilet alan kişiler ise 2013 Milli Piyango amorti numaraları kaç olacak heyecan içerisinde bekliyor.

Sitemizde 2013 Milli Piyango Sonuçlarının tam listesini bulabileceğiniz gibi ayrıca Büyük İkramiye numaraları ve sadece bu sayfada amorti kazanan numaraları da öğrenebilirsiniz. Milli Piyango sitesinde yarın oluşacak yoğunluk sebebiyle milyonlarca kişi merak ile sitenin düzelmesini bekleyecek.. Sizde onlardan olmak istemiyorsanız sitemizi ziyaret ederek sıralı tam listeye, kazanan amorti numaralarına ve büyük ikramiye kazanan numaralara kolaylıkla ve beklemeden ulaşabilirsiniz. 
Share this article :