.

2013 Milli Piyango Tam Liste Yılbaşı Çekilişi Sonuçları

0 yorum

Birçok kişi yeni yılın son gününü ayrı bir heyecan için iple çekiyor. Tabii ki bunun sebebi 2013 Milli Piyango çekilişi oluyor! Milli Piyango 2013 milyonlarca insan tarafından merakla bekleniyor. Milli Piyango 2013 Yılbaşı Çekilişi Sonuçları artık internet sayesinde gayet kolay öğrenilir hale geldi. 31 Aralık tarihinde yapılacak çekiliş sonuçları tam listesi bu sayfamızda yer alacak. 1 Ocak 2013 Milli Piyango Çekiliş sonuçları için yazımızın devamını kontrol edin...



2013 Milli Piyango Çekilişi Sonuçları


Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesi 45 Milyon olarak belirlendi. Bu dakikadan sonra milyonlarca kişi bu ikramiyenin hayaliyle bilet kuyruklarına koştu. Tabii ki büyük ikramiyenin bu kadar büyük olması biletlerin de kısa sürede tükenmesini sağladı. 29 Kasım 2012 tarihinden itibaren satışa sunulan biletler, bayiilerin ve sokak satıcılarının tezgahları önünde uzun kuyruklar oluşmasına sebep oldu.

Birçok kişinin hayalini süsleyen para, Milli Piyango 2013 Yılbaşı özel çekilişi sonrasında duyurularak rakamların ardından sahibine kavuşacak. Tabii ki en çok merak edilen soru ise çeyrek, yarım ya da tam biletten hangisine çıkacağı oluyor. Son yıllarda çeyrek bilete daha çok çıkan büyük ikramiye sebebiyle bu sene çeyrek bilete olan talep dahada arttı. 2013 Yılbaşı özel çekilişi sonrasında büyük ikramiye hangi ile çıktı, büyük ikramiye hangi bilete çıktı sorularının cevabı da sitemizde olacak.

Milli Piyango Çekiliş Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirim?


31 Aralık 2013 Milli Piyango (2013 Yılbaşı) Özel Çekilişi Ankara Beşevler'de bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda gerçekleştirilecek. 1 Milyon TL, 2 Milyon TL ve 5 Milyon TL'lik ikramiyeler saat 22:00-22:30 arasında, amortiler ve 45 Milyon TL değerindeki büyük ikramiye ise 23:30-00:00 saatleri arasında yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.

Yapılacak çekilişler sonucunda aşırı yoğunluk sebebiyle muhtemelen giremeyeceğiniz Milli Piyango Resmi internet sitesinden sonuçları öğrenebilirsiniz. 2013 Milli Piyango Çekilişi sonuçları millipiyango.gov.tr adresinde olacak. Siteye girdiğinizde karşınıza çıkacak sayfada bilet numaranızı girerek, "Sorgula" butonuna basacaksınız. Eğer biletinize ikramiye çıktıysa karşınıza kazandığınız miktar çıkacaktır. Ama Milli Piyango Çekiliş Sonuçlarının Tam Listesini görmek istiyorsanız "TAM LİSTE" ikonunu işaretlemeniz gerekiyor.

Çekiliş sonrasında; 45 Milyon TL büyük ikramiyeyi kazanan numara, 5 Milyon TL ikramiyeyi kazanan numara, 1 Milyon TL ikramiyeyi kazanan numara, 500 Bin TL ikramiyeyi kazanan numara, 100 Bin TL ikramiyeyi kazanan numara, 10 Bin TL ikramiyeyi kazanan numara ve Bin TL ikramiyeyi kazanan numaralar ile son rakamlarına göre amorti kazandıran numaralar sizler için bu sayfada olacak.. 
Share this article :