.

Yeni Yıl Mesajları 2013

0 yorum

Yeni yıl mesajları ile sevdiklerimizi bu güzel günde, en güzel yeniyıl mesajlarıyla mutlu edelim. Sevdiğimiz insanları onları unutmadığımızı hatırlatmak ya da aklımızdan hiç çıkmadığını bildirmek için sitemizdeki 2013 yeni yıl mesajları arasından en beğendiğinizi onlara gönderin.

Yeni Yılda, hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez. Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç! Yeni yılınız kutlu olsun!

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, umutlarımızın hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara!

Zaman yaşlandıkça her şeyi öğretir... Sevgi ise zamanla yerleşir... Yeni yıl da yeni zamanlara geçiştir... Nice mutlu yıllar dilerim..

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2010 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
Share this article :